As long as the sun lasts

FRA NEW YORK TIL HUMLEBÆK

17 maj - 23 oktober 2022

As long as the sun lasts

As long as the sun lasts

FRA NEW YORK TIL HUMLEBÆK
17 maj - 23 oktober 2022

En gigantisk sommergæst er rykket ind på Calder-terrassen. Den store, farverige og humoristiske skulptur 'As Long as the Sun Lasts' står både som forsmag på kunstneren Alex Da Cortes kommende sommer-udstilling og som markant "udråbstegn" på en ikonisk Louisiana-plet.

Alexander Calders tre skulpturer på terrassen hører til de mest ikoniske værker i museets park, men henover sommeren er hans røde mobile Little Janey-Wayney midlertidigt erstattet af et nyt værk af amerikanske Alex Da Corte.

Sommer-skulpturen er i høj grad inspireret af Calders værk og kombinerer hans lette, legende stil med en solid fod, inspireret af masseproduceret byg-selv legetøj. Svævende i en halvmåne med en stige sidder en stor, blå version af Big Bird, en elsket figur fra det amerikanske børne-tv-program Sesame Street.

Hitta hit

Fler utställningar på LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART

Fler utställningar

Play: videokonst ur samlingen

Rörlig bild har blivit en del av vår vardag. Filmer och klipp är idag ett viktigt uttryckssätt för människor att göra...

 23 apr - 6 nov 2022

Göteborgs Konstmu..., Göteborg

Mer Gallerier/Museer i närheten