Naturen

En bok av Emma Adbåge

En bok av Emma Adbåge
20 februari - 4 december 2022

Naturen

Konsthallen har för TRÄ året åter arbetat med, författaren och illustratören, Emma Adbåge för att nu visa hennes bok Naturen. Att hantera klimatförändringarna är svårt för oss att ta till oss. Se på våra handlingar och reflektera kring dem.

Emma Adbåge har i sin bok Naturen ett sätt att lyfta verkligheten och kanske våra irrationella beslut till sin spets. Det är en bok för oss alla att läsa. Människans övertro till sig själv som möter naturen beskrivs i självklara meningar som det inte går att undvika. I bildspråket blir vi vuxna till oformliga gestalter som tar beslut som ses av barnen – barn som bara med på resan.

Hitta hit

Fler utställningar på Virserums Konsthall

Fler utställningar

Mer Gallerier/Museer i närheten