Skogstokig

en vanföreställning om skador

en vanföreställning om skador
Utställningen är avslutad! 20 februari 2022 - 4 december 2022

Skogstokig

En utställning som utmynnat ur projektet Tack skogen 2.0 en fältkonstnärlig forskningsstudie kring skadat trä genomfört av MADAM snickeri & möbelrestaurering. MADAM är ett hantverkssamarbete mellan möbelsnickaren Marie Carlsson och möbelkonservatorn Magdalena Marano. De har genom att titta på de skador som inte passar in i normen av virkeshanteringens standardisering skapat objekt som nu visas i utställningen

Utställningen är ett sammabete mellan MADAM och konst-, design- och arkitekturgruppen MYCKET som skapat en magisk värld bland skogens rötter. Gruppen består av Katarina Bonnevier, Thérèse Kristiansson och Mariana Alves Silva som kommer fortsätta att utforska skogen under TRÄ året på konsthallen.

Hitta hit

Fler utställningar på Virserums Konsthall

Fler utställningar

Den inre världsutställningen

Åsa Jungnelius

Välkommen till invigningen av Den inre världsutställningen, ett flerårigt platsspecifikt konstprojekt av konstnären Å...

 16 sep - 1 okt 2023

Norrköpings Konst..., Norrköping

Fler Gallerier/Museer i närheten