Akvarellmålare från Luleå i norr till Glemmingebro i söder

Akvarellmålare från Luleå i norr till Glemmingebro i söder

Akvarellmålare från Luleå i norr till Glemmingebro i söder
12 maj - 4 juni 2023

Akvarellmålare från Luleå i norr till Glemmingebro i söder

Anna-Greta Lindstam föddes 1964 i Älmhult, Småland. Sedan 2010 har hon ateljé och bostad på Österlen. Arbetar i huvudsak med akvarell och akryl men även olja. I galleriet kommer vi visa hennes akvareller. Hon är utbildad vid Kristianstads Konstskola 2001 – 2003, Akvarellstudier för Hasse Karlsson, Österlen och Monica Månsson, Nordiska Akvarellmuseet och Skåne Tranås. Här är ett litet urval av hennes jurybedömda utställningar: Väsby Konsthalls Akvarellsalong 2021, Fabriano in Aquarello, Bologna Italien 2022, Watercolor Nordic 2022, Väsby Konsthalls Akvarellsalong 2022.

Hitta hit

Fler utställningar på Madsen Härdig Akvarellgalleri

Fler utställningar

BO MOSSBERG

 21 jan - 12 feb 2023

Väsby Konsthall, Upplands Väsby

Mer Gallerier/Museer i närheten