Ulfsunda Slott

I Gränslandet

I Gränslandet
4 februari - 22 april 2023

Ulfsunda Slott

Jag målar av ren och skär glädje. Det kan vara imman på mitt fönster eller molnet på himlen... Eller färgen på en blomma.

Jag målar av ren och skär glädje. Min familj har alltid varit mycket konstintresserad. Även verkat som konstnärer eller varit konstsamlare och det har i sin tur spillt över på mig. När jag uttrycker mig konstnärligt lever jag som mest. Konsten får mig att andas, den finns i mitt blod. Färg har alltid inspirerat mig. Färgen styr. När jag var liten så målade jag ofta det jag just drömt om. Även i dag låter jag mig inspireras av min omgivning och det som händer mig just här och nu. Det kan vara imman på mitt fönster eller molnet på himlen. Eller färgen på en blomma.

Fler utställningar på Sanna Ekman

Fler utställningar

Den Lettiska Samlingen

En historisk samling möter nutida konstverk

Nu presenteras den lettiska samlingen i sin helhet för första gången sedan 1950-talet tillsammans med åtta helt nya v...

 2 dec - 16 apr 2023

Malmö Konstmuseum, Malmö

UFO NORRKÖPING

Fenomenet, filmen och världens största ufo-arkiv

Har du någonsin tittat upp mot stjärnhimlen och undrat om vi är ensamma i universum? Då är UFO Norrköping en utställn...

 11 mar - 5 nov 2023

Arbetets museum, Norrköping

Mattor, mattor

Handvävda mattor

 11 mar - 30 apr 2023

Eksjö Museum, Eksjö

Mer Gallerier/Museer i närheten