30 X 30

Jurybedömd salong

Jurybedömd salong
18 mars - 16 april 2023

30 X 30

Favorit i repris! Väsby Konsthall bjuder in till den populära jurybedömda 30x30 salongen igen!

Favorit i repris! Väsby Konsthall bjuder in till den populära jurybedömda 30x30 salongen igen! I Konsthallens förra lokal i Optimusfabriken hade vi flera salonger med det givna måttet 30x30 för alla verk. I samma hus fanns ett snickeri, Snicket, där man tillverkade lådor i måtten 30x30, som hade en rykande åtgång. Det är inte så lätt som det låter att själv skapa ett verk på det givna måttet. Därför utmanar vi nu alla att, till vårens salong, bidra med alster i yttermåttet 30x30. Alla tekniker utom akvarell är tillåtna! Tänk utanför boxen men håll er innanför ramen 30 X 30! Välkomna med högst tre verk som lämnas in, per post, personligen eller genom ombud onsdag den 8 mars kl.12-18 och söndag den 12 mars kl.12-16. En jury väljer sedan vilka verk som kommer att placeras på Konsthallens väggar. Ansökningshandlingar och regler finns på Konsthallens hemsida och i Konsthallen.

Vi välkomnar publiken till vernissage lördag 18 mars kl 12-16!

Hitta hit

Fler utställningar på Väsby Konsthall

Fler utställningar

Bo Lundwall

Konstlandskapet Öland - en av Sveriges största konstrundor

Bo Lundwall Konstutställning Fåglar, däggdjur och blommor i konsten på Drottning Victorias Hotell och Vilohem, Borg...

 18 maj - 21 maj 2023

Ateljé Bo Lundwall, Hultsfred

Den osynliga världen - Hertha Hanson, Lin de Mol och...

Utställningen Den (o)synliga världen bygger på myten kring vårgudinnan Persephone.

 18 feb - 23 apr 2023

Kristinehamns Kon..., Kristinehamn

IDA PERSSON

Numbness and Serenity

 4 feb - 7 maj 2023

Ystads konstmuseum, Ystad

Mer Gallerier/Museer i närheten