Kristina Thun

Där stigarna tar slut

4 maj 2024 - 26 maj 2024

Kristina Thun

 21 januari 2024

Kristina Thun visar måleri och grafik på Galleri Artem.

I Kristina Thuns utställning Där stigarna tar slut visas måleri och grafik. Vernissage och öppning är lördag 4 maj kl. 13.00-16.00.

Utställningen pågår fram till söndag 26 maj.

Välkomna!

Kristina Thun arbetar med akvarell, måleri och tryck i sitt konstnärskap. Fragment från vardagen tar en central plats i hennes bilder. Objekt, platser, människor och djur blir del av små skeenden som kan bli en större berättelse. Likt ett kollage sammanfogar Thun de olika delarna av figurer, händelser och abstrakta former till en myriad av berättelser. Figurerna blir aktörer i fantasifulla världar. Här finner vi okända personer utan namn, med blicken vänd bort och på väg någonstans, liksom djur som som ibland kan blicka mot betraktaren. Vart de är på väg är inte uttalat, blicken är liksom våran, riktad mot en okänd horisont. Detta bjuder in betraktaren för tolkningar och ger oss möjlighet att bli del av berättelsen. Samtidigt är det som bilderna döljer hemligheter, som om bara figurerna i bilden vet var platsen där stigarna tar slut.

Hitta hit

Fler utställningar på Galleri Artem

Fler utställningar

Frida Orupabo

Bonniers Konsthall är stolta över att inleda höstsäsongen 2024 med konstnären Frida Orupabos första institutionella s...

 27 aug - 10 nov 2024

Bonniers Konsthall, Stockholm

Fler Gallerier/Museer i närheten