Svanhuset

/media/wo1ce2zl/img_9353sh.jpeg

 

Välkommen till Svanhuset Konstgalleri

Vi är glada att förlänga en inbjudan för dig att utforska vår nyligen renoverade etablering, inbäddad i den pittoreska omgivningen i Loftahammar inom Västerviks kommun, Kalmar län, Sverige. Vår plats erbjuder en fridfull bakgrund, omgiven av de fantastiska vyerna över Tjustskärgården, vilket ger en idyllisk miljö för ditt besök.

Beläget inom de eleganta murarna på Svanhuset, vår ansedda konstgalleri, känt som Svanhuset Konstgalleri, väntar din upptäckt på första våningen. Här kommer du att stöta på en sammansatt samling som visar upp de utsökta verken av den berömda konstnären Regina Zepeda-Albexon, vars konstnärlighet kan utforskas ytterligare på https://reginazepedaalbexon-art.com. Dessutom förlänger vi en varm inbjudan till begåvade konstnärer att ställa ut sina skapelser under sommarmånaderna, vilket säkerställer en dynamisk och ständigt utvecklande upplevelse för våra besökare.

Som ett komplement till vårt konstgalleri rymmer bottenvåningen på Svanhuset en charmig present- och souvenirbutik som erbjuder ett varierat urval av konstnärliga föremål för din njutning.

Vi bjuder in dig varmt att fördjupa dig i den berikande atmosfären på Svanhuset Konstgalleri och ge dig hän åt den fängslande lockelsen av konstnärligt uttryck. Oavsett om du är en känslig konstnärsnjutare eller helt enkelt söker inspiration mitt i naturens skönhet, lovar vårt galleri en berikande och minnesvärd upplevelse.

Hitta hit

Aktuella utställningar

REGINA ZEPEDA-ALBEXON

Permanent utställning

 4 maj - 30 sep 2024

Svanhuset, Loftahammar

Marc Hollenberg - Passionen för fotografi

Passionerad landskap och natur fotograf.

Föddes 1979 i staden Alkmaar i Nederländerna och växte upp på landsbygden i den nordvästra regionen av Holland. Unde…

 31 maj - 31 aug 2024

Svanhuset, Loftahammar