Jubileumsutställning

RiverCity Gallery 10 år

Utställningen är avslutad! 29 mars 2024 - 18 april 2024

Jubileumsutställning

 06 mars 2024

29 mars  – 18 april  Jubileumsutställning – Galleriet fyller 10 år!

I år fyller galleriet 10 år och det ska vi fira med en Jubileumsutställning.
Galleriet öppnade påskhelgen för 10 år sedan så det blir påskhelgen vi öppnar även den här utställningen.

Många konstnärer och utställningar har vi hunnit visa under åren och vi har till den här utställningen bjudit in många av de konstnärer som varit med på denna fantastiska resa och bidragit med sin konst till fina utställningar.

Arjuna Geir Aasehaug, Susanna Arwin, Zehra Ay, Lennart Berggren, Hans O Bergman, Maria C Bernhardsson, Steve Bettman, Johanna Börjesson, Ulrica Elmberg, Dalibor Eminefendic, Niklas och Jessica Fännick, Charlotta Gavelin, Torbjörn Hahne, Barbro Hallén, Anders Hammarström, Lars Hansson Lahn, Tarik Hardaga, Anna Israelsson, Tomas Lacke, Magnus K Larson, Ingrid Leonardsson, Tobias Liljeborg, Emilia Linderholm, Malin Mossberg, Yusuke Nagano, Susanne Norberg, Beata Carlberg, Lennart Samor, Azita Sassanian, Åsa Södergren, David Tedfeldt, Anna Törnqvist, Richard Vakil, Louise Villa, Mia Wiking, Eva Wirén, Lena Öritsland

Utställningen avslutas med en Finissage den 18 april kl 15-19.

Varmt välkomna!

Hitta hit

Fler utställningar på River City Gallery

Fler utställningar

HOPP, FÖRVIRRING, FÖRTVIVLAN

KONST I KÖLVATTNET AV UPPROREN I ARABVÄRLDEN

Kan konsten gestalta det som är för komplicerat och svårt att uttrycka med ord? Den internationella grupputställninge...

 17 feb - 1 sep 2024

Moderna Museet Malmö, Malmö

Fler Gallerier/Museer i närheten