Camilla Carp

/media/nr3hqgns/carp_letsdance.jpg

 

I sin strävan efter närvaro skapar hon en känsla av rörelse

 

"Jag utmanar dig att se skönheten i det naturliga, låt inte pornografins utvidgning göra all nakenhet synonymt med lust och sex, och därigenom försumma skönheten i skapelsens rena fysionomi.

Min utmaning är att göra skulpturen mer närvarande i nuet genom att fånga den i rörelse. I kontrasten mellan det kalla ståltrådsnätet och den mjuka formen som finns i den nakna människokroppen finner jag en speciell spänning. Och inte minst, transparensen i ståltrådsnätet förmedlar en djupare dimension."

Vill du se vad hon gör just nu, följ henne på instagram.com/camilla.carp/, mer info på carp.se

 

Sommar salongen har börjat hos Galleri Lorentzon!

Under sommaren kan du se några av mina nätskulpturer samtidigt som du får ett smakprov på flera av Galleri Lorentzons konsnärer.

Välkommen till Galleri Lorentzon, Hanverkargatan 38!

 

Beställ via ateljén i Stockholm

Beställ efter egna mått och önskemål av motiv. Eller varför inte ett porträtt? Inte nödvändigtvis huvud. Gärna en gravid putande mage. Eller ett ammande barn. Kanske någon kropp, vilande eller i rörelse. Alla blir vackra i Camilla Carps skulpturer. För det tredimensionella ger ett djupare intryck. Inte bara yta, som man kan tro, utan en känsla. Det är ju bokstavligen något att ta på. Därför berör skulpturen flera sinnen. Våga känna!

ÖPPETTIDER
Ons-tor    12-18
Fre-lör     12-16

 

Hitta hit