Victor Ville Johannesson

@depressivadoden

@depressivadoden
Utställningen är avslutad! 26 oktober - 26 november 2022

Victor Ville Johannesson

Absolut. Jävla. Mörker. Författaren och konstnären Victor Ville Johannesson skapade Depressiva Döden som ett sätt att bearbeta sin egen depression och omvärldens oförmåga att möta en person som inte riktigt orkar längre. Visar vi @depressivadodens orginal bilder under perioden. Utställningen är fylld med absolut ångest, en jävla oro och mörk bristande livslust. Mörka tankar från huvudets dolda vrår. Vill du se, vågar du se; någon annans mörka sida eller din egen ångest? Välkommen in till en ordentlig höstdepression i konstgalleriet på Sturegatan 67 i Falun.

Hitta hit

Fler utställningar på Ramhuset

Fler utställningar

Kevin Chang

GIG – PERSONEN BAKOM APPEN

Jag tror inte att man tänker så mycket på att det är en person bakom appen liksom.”

 4 dec - 31 jan 2023

Arbetets museum, Norrköping

Mer Gallerier/Museer i närheten