Stina Wirsén

Bilderbokskonst
30 september 2023 - 31 mars 2024

Stina Wirsén

 21 augusti 2023

”Bilderböcker för barn är böcker för alla – det finns ingen övre åldersgräns. Det gör bilderboks¬konsten mer komplex, svårare att få till. När jag vänder mig till en vuxen publik är det enklare.” / Stina Wirsén

Stina Wirsén har under hela sitt yrkesliv växlat mellan att arbeta med konst och illustration för barn och för vuxna, många känner henne genom illustrationer i Dagens Nyheter, andra genom barnböcker och film. I ett ständigt flöde kommer nya arbeten, som berättelser, bilder, film och teater. Utställningen fokuserar på illustrationer och konst med barn som främsta målgrupp, ni som är vuxna får också vara med.

I utställningen visas även skulpturer gjorda av Stina och dottern Klara Wirsén Suchowiak, konstnär och designer.

Hitta hit

Fler utställningar på Åbergs Museum

Fler utställningar

Fler Gallerier/Museer i närheten